– Bedrift og ansatte

Cuprio startet opp for å drive industriell materialforskning. I 2020 forstod vi at vår måte for prossessering og påføring av metaller kan brukes til å optimalisere de allerede sterkt smitteforebyggende egenskapene til kobber. Prosessen vil kunne brukes til å lage brukerdefinerte og spesialiserte kobberflater.

Forskningen pågår fremdeles. I ønske om å kunne levere fullverdig smittevern til alle former for lokaler, har vi inngått samarbeid med andre kvalitetsprodusenter av teknisk smittevern innenfor kobberprodukter, UVC-baserte bestrålingsanlegg og ventilasjonssystemer.

Berøringsflater i kobber utrydder skadelige mikrober fra hender, nys og dalende luftsmitte på kort tid. Ultrafiolett stråling (UVC) dreper smitte i luften og på de flater lyset treffer, med ekstrem effektivitet. Ventilasjonssytemer med UVC fjerner skadelig luftsmitte i en kontinuerlig prosess. Ved fornuftig redegjørelse av behov, vil man kunne forhindre nye tilfeller av sykdom, og dermed videre smittespredning.

Vi ønsker å være verdig tillit i arbeidet med smittevern, og driver forskningsbasert med vekt på riktig valg av utstyr i ulike lokaler, og bruksområdene deres.

Stein Helleborg

Stein Helleborg

Daglig leder / Teknisk sjef

Tlf: 911 53 073

E-post: stein@cuprio.no

Jostein Gjærum

Jostein Gjærum

Salgsansvarlig

Tlf: 915 67 400

E-post: jostein@cuprio.no

Lasse Gumpen

Forretningsutvikler

Tlf: 900 65 052

E-post: lasse@cuprio.noInnovasjon Norge